A szépség és egészség forrása.

 Ayurveda főzőtanfolyam - Ízek, imák, India V. - Gyógyító ayurvéda konyha

gyógyító ayurveda konyha

 

Egy kis betekintés az indiai konyhaművészet egzotikus világába. Ezeken a  kurzusokon megtanítják az elméleti alapokat, aktív részeseei lehetünk az ételek elkészítésének, és - ami talán a legfontosabb -, el is fogyaszthatjuk,  amit készítettünk. Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt jegyzeteket is biztosítják, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.

 

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 7 részes főzőtanfolyam sorozat V. része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

 

 

Önmagunk megismerésével megtudhatjuk, hogy  milyen ételek illenek testtípusunkhoz. Önmagunk gyógyítójává válahatunk egy színes, változatos konyhakultúra segítségével! 

Indiában az Ayurvéda követői nem csupán magára az ételre, hanem a test és lélek harmóniájára is gondot fordítanak. Ismerik az ételkészítés helyes módját, a különböző alapanyagok és ételek megfelelő kombinációját. Tudják, milyen gyakran, és milyen környezetben tanácsos enni.

A tanfolyamon, de már hamarabb is,  egy teszt segítségével megismerhető a saját testtípus, hogy ennek megfelelően állíthassuk össze étrendünket, és még teljesebb harmóniába kerüljünk önmagaddal. Az Ayurvédikus főzőtanfolyamon elsajátíthatjuk az Ayurvéda alapjait, megtudhatjuk, hogy melyik testtípushoz milyen ételek illenek, és olyan recepteket készíthetünk el, melyek bármelyik testtípus számára könnyen befogadhatók.

 

A tanfolyamon elkészített ételek:

 

-Kichri
-chapati
-uborka raita
-alma csatni
-paneer – paneer bhurji
-ghi főzés
-paneer készítés

 

 

Időtartam: kb. 4 óra

 

Hirdetett dátumok:

- 2019. november 16.    (14.00 - 18.00 h)

- 2020. február 01.        (09.00 - 13.00 h)

- 2020. április 18.          (09.00 - 13.00 h)

- 2020 június 06.            (14.00 - 18.00 h)


Ár: 12 990 Ft

 

 

Jelentkezés