A szépség és egészség forrása.

Ayurveda főzőtanfolyam | Ízek, imák, India II. – Szabdzsik/főételek & Ayurveda és a főzés

 

Szeretnél betekintést nyerni az indiai konyhaművészet egzotikus világába?  Kurzusainkon elsajátíthatod az elméleti alapokat, aktív részese lehetsz az ételek elkészítésének, és ami talán a legfontosabb, meg is eheted, amit elkészítettél. A főzéshez semmit sem kell magaddal hoznod, mi biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, sőt, jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az aznap elkészült finomságok receptjeit.


2. rész Szabdzsik/főételek & Ayurveda és a főzés
A tanfolyam az Ízek, imák, India – 4 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.


Megtudhatod, mennyi változatos, zöldségekből készült indiai főétel létezik, szó esik a maszalákról és fűszerpasztákról, és az ájurvédikus főzés is terítékre kerül. Az indiai konyha a leghétköznapibb zöldségekből is ínycsiklandó különlegességeket varázsol. A kurzuson a főételek kerülnek terítékre, melyeket egyaránt tehetsz a hétköznapi és az ünnepi asztalra. Az egzotikus kalandozást finom illatok, izgalmas fűszerek kísérik, miközben egyre több laktató étel készül el. A tanfolyamon megismerkedhetsz a különböző maszalákkal, fűszerpasztákkal, azok felhasználásával is. Beszélgetünk az ájurvédán alapuló főzésről, az ételről, mint ájurvédikus gyógymódról, az évszakonként váltakozó étkezésről.

Elkészített ételek
– Dahi szabdzsi – joghurtos, sült zöldséges szabdzsi
– Csicseriborsós, padlizsános, spenótos szabdzsi
– Krumpli kari – fűszeres krumpli szabdzsi
– Panír kofta – Sült házisajt golyók fűszeres szószban
– Kesupasztás zöldbab szabdzsi
– Jeera rizs – fűszeres rizs


Időtartam: kb. 4 óra


Hirdetett dátumok:

- november 02.    (14.00 - 18.00 h)

- december 08.    (14.00 - 18.00 h)

 


Ár: 12 990 Ft


Ha kíváncsi vagy, mennyi mindent lehet kezdeni néhány egyszerű zöldséggel, és szeretnél finom, kiadós, de egészséges ételeket fogyasztani, nem fogsz csalódni ebben a kurzusban!

 

Jelentkezés